2018-10-29 510 浏览
小编好喜欢发掘不同的cafe 行过觉得装横几靓就会吸引到我入去坐😝😝Lunch set : REVOL special breakfast($97)All day breakfast吾算大份 炒蛋热辣辣可以拣烟三文鱼同烧牛肉☺️包包焗得外脆 配埋butter & cream 好好食🤤仲有一小份藜麦 小编第一次咁样净系藜麦 又有yogurt cup 成件事好似好健康咁😆Lunch set classic carbonara ($95)食亲carbonara见到个蛋黄就好治愈☺️☺️☺️意粉每条都好弹牙 有d烟肉丝同鸡肉 系一碟有水准既卡邦尼🤤每个lunch set都会附送美式咖啡其他饮品就补上差额Sunrise (跟餐+$9)Latte Macchiato with honey上层foam milk 同下层honey相映成趣☺️有杯好咖啡系一天的好开始啊!!London fog (跟餐+9)依杯系earl grey tea latte 其实饮落系重茶味d既奶茶 小编比较喜欢咖啡多d👻今次去到red velvet cake卖哂 好可惜😭😭😭menu其他食物都好想试 下次一定要再食过!!Encore指

All day breakfast吾算大份 炒蛋热辣辣

每个lunch set都会附送美式咖啡
其他饮品就补上差额
Sunrise (跟餐+$9)
Latte Macchiato with honey
London fog (跟餐+9)

Encore指数🌟🌟🌟🌟
Revol  special  breakfast