2023-12-13
👧🏻西环高质墨西哥小店🌵🥑-去完美国之后 成日都对墨西哥菜念念不忘 比我系西环揾到一间由墨西哥厨师主理既餐厅😍😍餐厅好有墨西哥渡假feel😏餐厅出面仲有好多仙人掌🌵😆🍴Super Nachos $159每次食墨西哥菜都必点Nachos 香口既墨西哥玉米脆片 再配上刚融的芝士同满满既牛油果酱同莎莎酱 同自选配料: 鸡肉❤️个墨西哥玉米脆片真系好脆 唔会因为大量既配料而变软身👍🏻🍴Burrito Bowl $169又一个墨西哥好出名的健康食物 馅料方面我地简左烧汁鸡脾肉😆味道微辣 连埋牛油果酱、莎莎酱同豆泥一齐食 口感好丰富👍🏻🍴Steak Arrachera Carne Asada $289我地简左5成熟 d肉好多汁同鲜嫩 当然亦都会配有墨西哥餐厅必有的牛油果酱同特制的莎莎酱😋充满墨西哥风味👍🏻🍹Jarrito $78系店内既Signature Cocktail 有少少似饮紧汽水 几特别🥰🍹Mexican chocolate $38系用牛奶、朱古力同一d特殊香料如肉桂和辣椒整成 好香牛奶味 味道甜而不腻😆📍Verde Mar@西环西营盘水街41号
餐厅好有墨西哥渡假feel😏餐厅出面仲有好多仙人掌🌵😆
🍴Super Nachos $159