6天前
如果你钟意寿喜烧,又想试下新嘢,推荐大家试下呢间!佢哋嘅酱汁好特别,系用棉花糖嚟增添甜味,超级ig-able 至于食材,叫咗鹿儿岛A5黑毛和牛,肉质超嫩,脂肪分布均匀,一咬落去已经知道系顶级牛肉,点上蛋汁,中和咗甜味,超好食。最重要系佢哋用嘅肉都有证书,食得放心。套餐配咗野菜乌冬锅,配搭多款蔬菜,乌冬够烟靭,挂到汁,同和牛好夹。另外仲嗌咗串烧,每款串烧都好入味,唔会过火,保留住原材料嘅鲜味。推介牛舌,钟意牛舌嘅记得试下!! 我哋仲叫咗两杯mocktail,味道好fresh,系近期饮过最正嘅👍全程都有员工帮手碌,坐定定等食就得xd 成个用餐体验好舒服,非常适合同朋友慢慢享受美食。Overall呢间寿喜烧食材好高质,味道有惊喜,环境都坐得好舒服﹐张枱好阔落,系食寿喜烧嘅好选择,绝对值得encore