2020-11-29
@smokeandbarrelhk Smoke & Barrels Hong Kong 西式快餐与旁边的La Viña 甜品为主的小店位置在一起相连,主打外卖为主! Pizza 上我选呢款Tesla Pizza Smoked chicken十分之健康,油份不多,配搭幼滑牛油果和香脆芝士批底配埋爽口红洋葱,入口有咬口呀!另外买了呢个Espresso BBQ Duroc Pork Baby Back Ribs $138 - half望落满布烧烤汁嘅肋骨,咬落肉质香腍无雪味,佢哋有自家制BBQ汁则带有独特香辣味,我不太喜欢辣野但都觉得好好味道呢!觉得唔够酱出面自取BBQ汁,仲有自家制茄汁等,丰富美味层次升级呀!另外餐厅还有卖不同的冷冻包装house-smoked meat,例如烟三文鱼和Heritage Turkey Breast等等供食客更多美食享受!Smoke & Barrels 中环店地址: 中环嘉咸街23号地下3号舖
Pizza 上我选呢款Tesla Pizza
Smoke & Barrels 中环店