2023-11-05 67 浏览
去开湾仔一定要试呢间彭于晏都试过嘅 高质鱼生饭, 除咗食材 新鲜有质素, 佢哋呢度嘅𩠌系任你配搭嘅, 拣到自己啱为止, 如果有选择困难症嘅话唔紧要,佢亦都有set 去畀你拣,配搭好晒 嘅鱼生饭, 一定 拣到你钟意嘅, 原来佢咁样 嘅配搭 非常好食 又健康, 除咗每一个𩠌菜自己拣外,酱汁亦都系, 小汁,多汁,分开上亦得, 如果你喺食饭之人, 可以拣寿司饭, 如果你钟意食饭又想健康啲亦都可以拣brown rice, 如果你想减肥亦都可以拣沙律菜, 我呢啲又想减又想食, 就可以拣一半饭一半沙律菜, 自由度极高! 超贴心,真系大爱🥰Ohana 加温泉蛋( 配寿司饭) 有三文鱼, 沙律菜,温室青瓜 ,樱桃茄, 粟米 ,蜜糖芥末酱 ,芝麻,果仁 ono ( 配寿司饭) 三文鱼,温室青瓜,鸡蛋丝, 蟹柳沙律,果仁,芝麻酱 ,芝麻健康好食真系推介🥰

健康好食真系推介🥰