2023-08-18
之前已经食过荃湾同埋深水埗素年分店,今次再嚟荃湾分店,发现佢个menu更新咗!🤩全部食物都已经变咗纯素选择,但系好味程度依然不减!🥰我哋去𠮶日系平日夜晚, 5:00打去book两位食7:00晚餐时间都好彩仲有位!🥳我哋𠮶日Walk in入去已经冇晒其他位置🥹素年嘅分店全部都好光猛同埋好舒服。餐厅嘅食物份量全部都好足料,就算我哋一男一女去食,都十分够饱😊我哋叫咗两份主食,一份系日式咖喱吉列猪扒意大利饭。素猪扒炸得好好味,质感亦都好像真。另外意大利饭做得好好,好入味!😋另外一份主食我哋叫咗Impossible cheese burger配番薯条。番薯条外脆内软,呢间餐厅嘅炸物真系一流!👍🏻👍🏻👍🏻另外个汉堡包都好好味,第一次食impossible burger嘅朋友都话味道惊为天人🤣以上两个套餐都系免费配送热茶又或者冻茶,如果大家唔想饮茶嘅话亦可以加钱搭配其他饮品。总结:大件夹抵食❤️就算唔系色素嘅朋友都可以一战,绝对唔逊色与其他文青餐厅🙌🏻🙌🏻
我哋𠮶日Walk in入去已经冇晒其他位置🥹
素年嘅分店全部都好光猛同埋好舒服。