2022-07-25 12 浏览
今日肥妹仔跟肥仔去朋友位于启德嘅新居housewarming,由于朋友未准备好,所以我哋就系楼下揾野食填下肚先,行下行下就见到依间门面几有特色嘅汉堡包店🍔入面装修带有少少工业风嘅感觉初初以为餐厅只有汉堡包食,原来仲意粉同埋其他小食可以选择👍我哋就点左一份汉堡包餐同埋一份意粉🍔🥤🍝候斯顿汉堡+套餐($88+$33)套餐可以选择蕃薯条、洋葱圈、一口芝士或者韩式鸡粒,我哋拣左洋葱圈,热辣辣又脆卜卜,如果洋葱圈再粗身啲会更加好,口感略有不足,而重点汉堡包好足料,包身有烘过食落脆身,整体口感唔错几丰富,味道方面都唔错配搭得好,最紧要系块汉堡用安格斯牛肉整够多肉汁😋茄汁大虾意粉$88意想不到有几多虾🦐,初初以为得两三只仲爽口弹牙添🤣意粉质感唔错几弹牙系我钟意嘅口感,茄汁味道唔错,仲蕃茄碎增加口感👍两份野食到我哋两个饱一饱,好彩我哋无帮汉堡包加配料,如果唔系真系会食唔晒🙈
入面装修带有少少工业风嘅感觉

候斯顿汉堡+套餐($88+$33)

茄汁大虾意粉$88