2023-07-24 61 浏览
大围一向多美食,今次嚟到呢间居酒屋,木系嘅装修,楼底高,地方宽敞,空间感大。坐得舒服,一啲都唔局促。 胡麻豆腐蕃茄沙律🥗夏天最啱食清爽冷盘,胡麻酱同蕃茄好夹,豆腐够滑,加上铺面嘅脆脆,好开胃。 红酒煮𩽾𩾌鱼肝新上市嘅𩽾𩾌鱼肝非常嫩滑,入口即溶。煎过嘅外皮香口,亦可以去腥,大推! 木子三文鱼盛合有三文鱼、三文鱼腩、火炙三文鱼、三文鱼子军舰等等嘅寿司,鱼生新鲜,配埋已经调味过嘅醋饭,唔错唔错👍🏻 福冈冻荞麦面紫菜味香,捞埋蛋汁同酱油,加埋脆脆亦增强口感。咁热嘅天气食冻荞麦面就啱晒,消暑一流! 花鱼一夜干🐟呢款一夜干亦系新上市,成条鱼咁烧,好惹味,最啱做下酒菜。同朋友极速清盘! 海鳗天妇罗🍤炸得啱啱好,脆口得嚟唔会觉得油腻。炒浆唔会太厚,入面嘅海鳗仲系好鲜嫩。 柚子柠檬梳打/巨峰梳打果汁梳打唔会死甜,梳打非常消凉解渴。

胡麻豆腐蕃茄沙律🥗
胡麻豆腐蕃茄沙律

花鱼一夜干🐟
花鱼一夜干

海鳗天妇罗🍤
海鳗天妇罗

柚子柠檬梳打/巨峰梳打
果汁梳打唔会死甜,梳打非常消凉解渴。
2023-07-20
用餐时段