2025-02-08 0 浏览
我哋公司终于完咗个大project,同啲同事落居酒屋轻松一下。尖沙咀既南亭 (凯誉) 真系一个唔错既选择!呢间居酒屋以日风装潢为主,入到去即刻有返乡下食居酒屋既感觉,环境气氛一流!🎏🏮烧白鳝 🐟 一试难忘!白鳝烧得啱啱好,外脆内嫩,每一啖都充满海鲜味道!咁既水平真系想再点多几串!烧鳗鱼 🍣 鳗鱼系日式串烧的代表作,呢度既烧鳗鱼真系冇令我失望,啖啖香浓既鳗鱼汁配上刚好烧得微焦既鱼肉,真系食上瘾!厚切牛舌芯 🐮 南亭既厚切牛舌芯,绝对系必试之选!牛舌烟韧弹牙,肉质滑嫩,仲带有微微既烧烤香气,加上少少胡椒,真系完美搭配。令我想起仙台既厚切牛舌,虽然有少少唔同,但都系一样美味!CP值爆灯!盐烧鳕场蟹 🦀 呢个真系劲惊喜!鳕场蟹烧得刚刚好,盐烧味道恰到好处,每一啖都充满海鲜既鲜味,真系好满足!南亭 (凯誉) 真系一间CP值超高既居酒屋,食物质素高,服务态度好,无论系想同朋友聚会定系想食好野饮好酒,都系一个唔错既选择。🍻🎉