2023-10-22 327 浏览
估唔到置乐附近都有高质cafe,见网上评语唔差,所以去试下,饮下咖啡,又有热食,竟然有惊喜添。去到咁岩二人枱full晒,得返两张bar枱,谂住都系饮杯咖啡,食少少轻食,冇所谓啦,照坐。我地两个人,叫左Espresso Tonic,Cafe latte,松露炒蛋bagel,蘑菇鸡肉批。杯Espresso Tonic好有惊喜,之前饮过几间cafe,今次系最好饮!Tonic唔会抢左咖啡味,平衡得好好,同埋好够冻。Cafe latte一般水准,都知道唔会有太大差落。松露炒蛋bagel,好香松露味,蛋够滑,不过bagel略嫌硬左啲,唔够口感。蘑菇鸡肉批个饀好正,够丰富,批皮够脆口,不过甜左啲。下次去开置乐既街坊,可以黎试下,价钱亲民,食物质素中上。
估唔到置乐附近都有高质cafe

下次去开置乐既街坊,可以黎试下,价钱亲民,食物质素中上。
蘑菇鸡肉批
Espresso Tonic