2019-05-14
原来星期五嘅夜晚都几多人,好彩一早就book咗位,一到餐厅职员很快安排我哋入座,服务态度很好😌两个人点左一个Set dinner,另外order生蚝&香煎鹅肝配苹果蓉。很喜欢这里的环境,成间餐厅的气氛给人一种好舒服、好relax的感觉。生蚝生蚝都几新鲜,入口好肥美,鲜甜😋 感觉下次可以点生蚝配白酒,但是今天开车就不点酒精饮品。香煎鹅肝配苹果蓉鹅肝都几大旧,苹果蓉嘅酸酸甜甜配一啖鹅肝感觉几清新是日餐汤好creamy 将餐包浸落个汤度食更加滋味。Set dinner既头盘系🥬 菠菜芝士忌廉汁焗带子菠菜芝士忌廉汁令带子更鲜甜,三文鱼子在带子上,带子好大粒,都几有口感,而且吾会煎得太熟主菜点左美国顶级肉眼扒12安士嘅牛扒,估唔到佢嘅肉眼扒都几大块,而且有少少肥美嘅感觉呢块肉眼煎得好香脆,配埋两种特别嘅酱汁,同埋青豆煎到好似芦笋嘅口感,仲有好多粒蕃茄仔,无论系主菜定系配菜都能够以原汁原味去保留食物嘅鲜味。甜品:感觉似鸡蛋布甸味道唔会好甜,而且布甸上面d cream甜甜地配埋好正😋如果如果下次庆祝我生日都嚟呢间餐厅我应该都会好满意🙈🙈
生蚝
香煎鹅肝配苹果蓉
鹅肝都几大旧,苹果蓉嘅酸酸甜甜配一啖鹅肝感觉几清新
是日餐汤好creamy 将餐包浸落个汤度食更加滋味。
Set dinner既头盘系
🥬 菠菜芝士忌廉汁焗带子