2025-01-30
去过荃湾分店觉得唔错,见佢太和开咗新分店仲有独家汤底,约埋新居入伙嘅朋友一齐去食,台式主题配搭樱花布置又唔老套,置身花季台湾嘅感觉,仲有得挂许愿卡添! ✨ $298可以拣两款鲜甜汤底:我哋拣咗椰皇鸡 / 芝士牛奶锅,前者清新,后者奶芝香味浓郁、2个钟任食高质又油花唔错嘅澳洲M7和牛、日本豚肉、醉鸡、牛板腱等,仲有超多值得encore嘅台式小食(盐酥鸡都有)同菜✨🌸movenpick雪糕/榴莲雪条/日式奶冻好掂(每人限叫一杯),窝夫甜品即叫即整,抵赞!乳酸梳打等台式甜品 🍹手摇饮品都任饮! PS 收碟快、空间感够大、亁净企理、啲员工好nice (仲帮唔识用app嘅婆婆人手落单) 📍别忘了@dontforget_hk大埔太和路12号太和广场西翼2楼227号舖 ==============================#筷筷和你揾好西============================== #台式火锅#特色边炉#igable #闰蜜 #情侣日常 #hkfood #香港美食地图 #食在太和
仲有超多值得encore嘅台式小食(盐酥鸡都有)同菜✨
窝夫甜品即叫即整,抵赞!
乳酸梳打等台式甜品 🍹手摇饮品都任饮!
📍别忘了@dontforget_hk
大埔太和路12号太和广场西翼2楼227号舖