2024-02-23 20 浏览
餐厅环境干净企理,座位唔会好细,坐得舒服😌,侍应服务态度友善有礼💕拣咗SET C NATIONAL美国CHOICE牛小排(120分钟)放题汤底拣咗双拼👉🏻药膳花雕醉鸡汤底➕椰子鸡汤底,前者好啱我口味,用黎打边炉十分香浓惹味,后者就清甜美味火锅配料都有好多选择,自助区🈶好多蔬菜、丸类、海鲜(仲有饱鱼仔)及面等等,连饮品都有好多款式用QR code 落单仲有多款台湾小食同埋特饮等等,水林地瓜条➕台式原味香肠➕紫金QQ球(黄地瓜馅)都非常之有水准,值得一试鸭血十分滑溜,墨汁墨鱼滑系一定要试👍🏻口感真系超爽弹依家做紧推广优惠送矶烧鲍鱼伴蟹籽,鲍鱼咬落弹牙入味,配上蟹籽就更添口感肉类方面,美国 Choice黑安格斯牛板腱➕美国牛小排美国Choice牛小排都好好食😋脂肪雪花比例均匀,入口即溶,牛味香浓美国猪梅肉记得唔好煮太耐,否则就会变韧。纽西兰羊肩卷肉质厚实,食落充满羊味。甜品都好有诚意,🈶即叫即整雪糕窝夫,朱古力雪糕非常香浓可口,配上外脆内酥软嘅窝夫一齐食,真系好满足😌

鸭血十分滑溜,墨汁墨鱼滑系一定要试👍🏻口感真系超爽弹

美国猪梅肉记得唔好煮太耐,否则就会变韧。

纽西兰羊肩卷肉质厚实,食落充满羊味。