2024-11-17
食韩烧嘅放题就系爽!今次食嘅系中价位,只需要二百几蚊,除咗配备有60种不同嘅前菜同埋韩式料理,仲有成五种牛肉、四款猪肉同埋大量海鲜任君选择!呢度嘅肉类非常正,款式包括葱蒜韩牛五花、韩国牛肉、梨汁牛扒、韩牛爱群肉、薄切牛舌、梨汁鸡肉、香烤猪五花、韩式猪皮、炑白厚切五花腩、韩式猪大肠、等等,而海鲜类我就推介蒜蓉牛油八爪鱼和蒜蓉牛油生蚝。放题来说,这里的肉类质素都好OK ,Keep到嫩嫩口感,呢个价钱可以食到韩牛真心赚晒!牛五花油花适中也很有牛肉香气。猪五花酱油味10分厚重,过火之后极度香,而且大大减低油腻感,坚正!烧蚝够肥美!八爪鱼Super plain size !唔想烧都可以就咁order韩式料理,海鲜煎葱饼、牛肉盖饭,水冷面、炒粉丝、炒年糕、可谓应有尽有!份量都偏向迷你,咁就可以试好多款啦!钟意饮番杯嘅,仲可以试吓呢度嘅asahi sour ,酸酸地之余好香烧酒味,饮完有少少气氛,又唔会好醉,都OK呀!