2024-01-09
尖沙咀🚇呢间殿大喜屋已经开业多年,👍质素依然都保持得到,😍最吸引我嘅当然系有拖罗🐟任食啦!另外章红鱼🔪薄切鲜味清雅,亦都系我🥰心水之选。🍣寿司款式亦都唔少,我尤其钟意❤️海胆拖罗寿司同埋白松露🍄剑鱼腩寿司,矜贵又好味🤤。呢度嘅🪿鹅肝仲有冷热两款,❄️冻嘅有法式红酒蓝莓🫐鹅肝,热嘅就系铁板🔥鹅肝厚多士,鹅肝超厚身🤩油香美味!另外令我几有😆惊喜嘅系有精致蟹粉🦀伴荞麦面,蟹粉份量足😋甘香鲜味,仲有食用花🌼做装饰添。泰式🇹🇭黄咖喱炒鲜大头虾🦐跟印度薄饼🫓亦都几有特色,而川烧🔥珍宝鲜蚝🦪大只肥美,少少辣好惹味!自助区仲有😍海胆手卷同埋🦀蟹棒手卷,用料足紫菜劲香脆👍。熟食区有五香🐂牛杂同埋原条蒸鱼🐟,水准都好唔错🤤。🧃饮品方面款式都好丰富,除咗有🧋珍珠奶茶之外仲有冷热🍶清酒、🥃梅酒、🍷红白餐酒同埋🍺啤酒全部任饮。🍮甜品最突出嘅系有🥰榴梿蓉任食,又可以加喺唔同嘅甜品同埋🍨雪糕上边,绝对系榴梿控嘅大爱😍啊!
另外章红鱼🔪薄切鲜味清雅,亦都系我🥰心水之选。
🍣 寿司款式亦都唔少,我尤其钟意❤️海胆拖罗寿司同埋白松露🍄剑鱼腩寿司,矜贵又好味🤤。
自助区仲有😍海胆手卷同埋🦀蟹棒手卷,用料足紫菜劲香脆👍。
熟食区有五香🐂牛杂同埋原条蒸鱼🐟,水准都好唔错🤤。
🍮 甜品最突出嘅系有🥰榴梿蓉任食,又可以加喺唔同嘅甜品同埋🍨雪糕上边,绝对系榴梿控嘅大爱😍啊!