2023-09-19
高质日式串烧昨天去佐敦工作后,经过一间串烧店,本来打算食串烧当午餐,但原来串烧店亦是一间酒吧,有午餐供应,于是,就入去坐得舒舒服服地叹个午餐~有日式午餐,亦有西式午餐,仲有串烧我order左:自订特色西餐:牛舌+炒时菜+珍珠饭,串烧就要了鸡翼+蚝牛舌+炒时菜+珍珠饭送上厚切牛舌,口感软嫩又多汁,厚煎得岩岩好,炒时菜加了蘑菇和黑椒,味道清新,珍珠饭有口感,成个饭餐嘅味道都配合得好好,$68真系抵食串烧鸡翼---$68有六只,烧得香脆冇过火,加埋酱汁,非常惹味蚝---烧完都冇缩水,多汁又鲜味,睇得出店家火喉控制得好好,摆盘仲要劲靓,估唔到食串烧可以咁高雅招呼我嘅店员态度非常亲切,又有礼貌,于是我一边食午餐,一边同店员倾下计~佢好热情咁介绍佢哋酒吧楼上有三间套房,仲带埋我上去参观,每个套房都有独立厕所,亦都有独立音响.店员话音响系靓货,因为其中一个老细系做音响嘅,所以为套房添置好货嚟招呼客人~上去套房嘅楼梯绝对系打卡位,好梦幻!如果想同一大班fd搞party,都系一个不错的选择👍冇谂过一间酒吧嘅串烧出品水平咁高,性价比极高,绝对系出色之作,期待下次再嚟试下夜市~饮住啤酒食串烧,一绝啊✌️店名:
有日式午餐,亦有西式午餐,仲有串烧
牛舌+炒时菜+珍珠饭
店名:酒川