2025-01-21
Blingbling美食推介✨ 📍湾仔 🍻Jan Jan 串扬专门店 (巨芝楼) 高质日式串烧店😋 💠💠💠💠💠💠💠💠 Jan Jan既炸串扬好出名,有好多选择,而且好多都系其他铺头无既😋 lunchtime成日都爆~ 好彩今日me time一个人唔洗等位☺ 💠 天使虾 炸到好脆好香口!外脆内软,天使虾仲保留到佢既鲜味☺️ 💠 炸年糕 炸年糕外皮好脆好香,入面既年糕超级烟un!! 超好食😋必食!! 💠 炸豚肉 炸豚肉都好出色!豚肉炸完一啲都吾干,而且仲好juicy🤩 💠 海胆汤叶卷呢个都算系Jan Jan既招牌菜!我每次黎都会点~ 海胆好新鲜,同炸汤叶卷好夹,新味同炸物既油香好有化学作用☺️ 💠 烧冬菇 烧冬菇一啲都吾干,仲有菇既香味👍🏼 💠 炸忌廉苹果 炸忌廉苹果系Jan Jan先有!未食过之前都吾知原来可以咁夹!苹果有小小清新既酸味,同creamy既忌廉形成对比,好新奇好特别既口感同味道☺️ 💠 烧手羽 烧手羽一样都好高质,一啲都吾干,而且配合调味带到鸡肉既香出黎~ 餐厅环境:💎💎💎💎💎/5 服务质素:🌸🌸🌸🌸🌸
📍湾仔
🍻Jan Jan 串扬专门店 (巨芝楼)
高质日式串烧店😋
💠💠💠💠💠💠💠💠
💠 天使虾
炸到好脆好香口!外脆内软,天使虾仲保留到佢既鲜味☺️
💠 炸年糕
💠 炸豚肉
炸豚肉都好出色!豚肉炸完一啲都吾干,而且仲好juicy🤩
💠 海胆汤叶卷
💠 烧冬菇
烧冬菇一啲都吾干,仲有菇既香味👍🏼
💠 炸忌廉苹果
💠 烧手羽
餐厅环境:💎💎💎💎💎/5
服务质素:🌸🌸🌸🌸🌸/5
食物味道:😋😋😋😋😋/5
性价比:💰💰💰💰💰/5
Jan Jan 串扬专门店 (巨芝楼)
📍湾仔皇后大道东100-102号巨芝楼2楼
#blingbling推介 #blingbling美食 #blingbling湾仔 #湾仔美食 #blingbling日本菜 #湾仔串扬 #湾仔JanJan #JanJan串扬专门店 #串扬店