2024-07-04
好高质!好好味!今日同朋友去左牛牛日式火锅放题🍲食晚饭,之前都听过朋友推荐话好好食,今日终于有机会试到🤤!.一早book 左位,所以唔洗等就有位坐,牛牛日式火锅放题🍲系一人一锅,8款汤底选择,有麻辣🌶、泰式酸辣虾🦐、关东煮🍢、蕃茄🍅,胶原猪骨🐷。.新推出咗黑糖珍珠鲜奶🥛,纯绿妍奶盖🫖同滋味葡挞🥧,梗喺第一时间叫嚟试下,黑糖珍珠鲜奶🥛同纯绿妍奶盖🫖超过瘾!!上面嘅小茶壶🫖会仙气萦绕,最岩打卡影相📸,黑糖珍珠鲜奶🥛珍珠软糯烟韧,纯绿妍奶盖🫖茶味同奶盖比例完美,两者唔会抢风头!!.扫QR code 落单📲,选择都算多,肉类🥩方面觉得澳洲黑安格斯🐮牛味好突出,油脂含量适中,而澳洲和牛🐮肉质嫩滑,但肉味比黑安格斯牛争啲。最惊喜系西班牙伊比利亚豚肉🐷,肉质厚实、弹牙有嚼劲又唔油腻。.🍤炸物方面亦十分出色,当中榴梿王炸弹最难忘,一咬榴梿会慢慢流出,香味慢慢飘出嚟!!.自助吧有十几款唔同火锅配料🍅🥬🌽🍄🎃,饮品方面亦都多选择。甜品方面有movenpick 任食🍨、雀巢杯装雪糕、红豆乐同旺宝。.食物质素高,环境舒适,下次可以再同朋友再嚟食多次!.好味指数:😋😋😋😋😋5/5推介指数:😋😋😋😋😋5/5抵食指
食物质素高,环境舒适,下次可以再同朋友再嚟食多次!
好味指数:😋😋😋😋😋5/5
推介指数:😋😋😋😋😋5/5