2024-03-30
好耐都冇食放题了😋 衬住复活节假去左旺角食呢个日式烧肉放题肉类同小食都好多选择!一坐低会有个欢迎盘先!-🥢欢迎盘有牛小扒,牛舌,牛颈脊,蚝,海虾同带子!只虾有手掌咁大只仲劲厚肉🦐卖相都非常高质,唔会好似岀面比一大盘欢迎盘就饱到食唔到其他野咁😋-🥢肉类之后我哋就嗌左好几款肉,有牛肋肉,肩脊肉,豚五花,鸡翼等。牛肋肉既调味啱啱好,好够肉味😋 一咬就好轻易骨肉分离!-🥢小食佢哋既小食种类劲多,其中章鱼小丸子同唐扬炸鸡好正!即叫即整热辣辣,外皮都唔会食落成啖份🥰🥰另外仲有一d日式小食包括麻酱豆腐,醋蕃茄等都好清爽,又开胃又解腻!另外如果同我一样中意食生蛋既一定要嗌月见汁沾蛋!🥚佢哋系用兰王蛋,蛋香味超浓,用黎沾肉食一流🙌🙌-🥢饭/面类见到佢哋有个中华冷乌冬同温泉玉子牛肉饭好似几正就都嗌左黎试下,乌冬好多配料食落好清新,牛肉蛋同蛋汁融为一体都好正🤭-🥢甜品食放题最后紧系要用甜品收尾,我哋叫左个西米椰汁糕,雕鱼烧,日式麻糬同今川烧,都几唔错,另外仲有movenpick雪糕添🥰
衬住复活节假去左旺角食呢个日式烧肉放题
肉类同小食都好多选择!
一坐低会有个欢迎盘先!
🥢欢迎盘
🥢肉类