2025-01-09 0 浏览
喺铜锣湾想食烧肉嘅话 小编成日都会去金金日式烧肉店 因为呢度嘅lunch set系超级抵 最平嘅套餐唔使$100就可以食到烧肉 仲要肉嘅质素非常之高间餐厅非常之方便 喺铜锣湾地铁站行出嚟唔使2分钟就到入到去好有日式烧肉餐厅既风味 亦见到有间和式既房比人book 可以同亲朋好友有私人空间咁食 我地食左美国安格斯三品盛呢三款真系搞唔掂 极美味 烧完入口𠮶下系即化 再配埋餐厅比嘅酱 简直一流严选烧肉五品盛有单骨鸡中翼 猪颈肉 牛脷红两款牛 超有惊喜呀 特别系牛脷啊咬落好大呀充满肉汁啊 牛味超浓郁好好食呀😍两个午市套餐本身都有野菜沙律 餐前小食 炉边烘蛋 味噌汤 白饭同饮品特别要讲既系个炉边烘蛋 蒸完行过嚟教我哋点样煮先可以令到啲蛋滑 虽然我哋有啲鸡手鸭脚 但系整完我都真系试第一次试到咁滑嘅蛋 好味到饭都要叫多几碗黎捞网烧明太子手羽明太子味好出 味道醇厚带微辛辣网烧可乐鸡腿肉 超大份量有成200g 鸡肉烧完都好滑 呢度仲有放题 不过可惜我哋时间唔够下次可以嚟试啦

间餐厅非常之方便 喺铜锣湾地铁站行出嚟唔使2分钟就到

我地食左