餐厅: 牛牛日式火鍋放題 (北角匯二期)
资讯:

2024-11-12 285 浏览
呢排天气开始有少少凉,最好就系打边炉,我哋今次试新嘢日式纸火锅🍲纸火锅比平时火锅更健康,有效地阻隔油脂。📍北角 牛牛日式放题我哋拣左北海道雪场蟹日式火锅,成人星期一至四💰388星期五六日公众假期💰398我同老公一人一锅唔洗争,我拣泰式酸辣虾锅,泰式火锅好特别好似系冬阴功个锅打边炉咁,但是唔算辣。老公拣左胶原猪骨锅,呢个锅好岩渌菜,好鲜甜。🌟雪场蟹一蟹几食有蒸蛋,蟹🦀脚,蟹膏,炸蟹钳。一蟹几食,最近蟹当造一定要食啦。打边炉热食,甜品,白酒,🍶清酒,汽水,饮品任饮任食🌟热食有: 1️⃣点心:虾🍤饺,烧卖,包 2️⃣关东煮🍢:鱼蛋,萝卜,肉丸 3️⃣天富罗:蔬菜🥬,蕃薯🍠 4️⃣蒲烧鳗鱼 5️⃣木瓜雪耳糖水🌟火锅🍲材料,蔬菜🥬包括:羽衣甘蓝,南瓜,娃娃菜,生菜,莴笋,莲藕,蒟蒻木耳,秋葵,响铃,油麦菜,虫草花,芝麻麻吉烧,鱼片头等等🌟肉类系跟据你拣既餐既价钱分等级,价钱愈高,可以拣既种类愈多。包括:M6澳洲和牛,丹麦封门柳,伊比利亚豚肉,澳洲绿草原肩甲羊肉,澳洲安格斯牛肉等等🌟海鲜好新鲜:虎虾,扇贝,鲍鱼,一定要试吓虾滑超级弹牙🌟时令生果🌟Movenpick 雪糕同埋雪条任食总结:牛牛日式放题人均三百几,选择多

📍北角 牛牛日式放题

打边炉热食,甜品,白酒,🍶清酒,汽水,饮品任饮任食

🌟热食有:
1️⃣点心:虾🍤饺,烧卖,包
2️⃣关东煮🍢:鱼蛋,萝卜,肉丸
3️⃣天富罗:蔬菜🥬,蕃薯🍠
4️⃣蒲烧鳗鱼
5️⃣木瓜雪耳糖水

🌟海鲜好新鲜:虎虾,扇贝,鲍鱼,一定要试吓虾滑超级弹牙

🌟时令生果

🌟Movenpick 雪糕同埋雪条任食

总结:牛牛日式放题人均三百几,选择多,火锅材料高质连虫草花羽衣甘蓝都有好抌本。趁呢几日天气冻快啲去打边炉🍲

📍 牛牛日式火锅放题 (北角汇二期) (北角)
北角渣华道123号北角汇二期1楼110-111号舖

hkfoodieblogger #hkblogger#chansfoodie.hk
#hkrestaurants
#hongkong🇭🇰 #hongkongfood #hongkonglocalfood
#hongkongtravel #hongkonginstagram
#香港探店 #香港探店分享 #香港探店
#北角美食 #日式火锅放题