2023-11-09
好耐冇食好西啦,今次就嚟到铜锣湾依间超级高质嘅日式料理一入座嘅时候店员就已经会提供一份前菜,今次嘅前菜非常之有惊喜,系厨师自制嘅吞拿鱼酱配蔬果,咸香味好重用嚟配沙律就啱啱好,沙律嘅水份同埋将嘅咸味完美咁配合。然后我哋叫咗佢288嘅晚餐,先有一个沙律,然后有西冷扒。今日嘅沙律系转咗做火炙刺身沙律,有左口鱼同埋三文鱼,沙律好香,加埋沙律醋,食落落非常之滋味。而香煎西冷牛扒都好正,生熟程度啱啱好可以充分咁感受到牛肉嘅肉味,而且仲有酱汁可以俾你配搭,旁边仲有啲红色嘅糖。而且依间餐厅仲有一个超级抵嘅happy hour,$98就有四吋串烧同埋一杯饮品,非常之建议大家去叫呢一个套餐。我地另外仲叫左少少串烧,真心正鸡翼尖的咸香好食, 豚肉卷肉汁劲多,呢两款都推介比大家。而且依间餐厅嘅Mocktail劲靓
然后我哋叫咗佢288嘅晚餐,先有一个沙律,然后有西冷扒。