2022-07-27
一开始比个名吸引左《响》烧肉个名劲曰本可能细个钟意睇蒙面战士响鬼😂一上到去见到挂住红色嘅灯笼有曰本祭典嘅感觉一上去就见到好多唔同种类嘅嘢饮最吸引嘅系波子汽水同埋各式各样嘅酒气派十足,好可惜今日揸咗车唔可以饮酒😭位置宽躺大部份都系卡位坐得好舒服拣完餐之后侍应好详细介绍咗各类嘅调味料.放题点单用手机. 放低咗一盘杂锦刺身,烧肉拼盘. 就开始我哋嘅放题之旅.刺身非常新鲜我最钟意佢只甜呀又大只又爽,Encore左几次 带子就稍为细只咗少少但系不过同样鲜味十足 因为我唔食生蚝嘅所以就攞咗嚟烧烧完加少少盐正r.各种烧肉都好好味, 值得一赞系点烧菠萝因为可以一解肉类嘅油腻令到未来重新出发.草虾非常新鲜唔会好似啲餐厅咁甩皮甩骨识落爽口弹牙炸物呢啲就正常发挥,新鲜炸出嚟热辣辣.放题最棹忌就系啲嘢你唔差但系呢度无论你点10件牛脷或者10 甜虾佢都冇流单.最后连雪糕都任食Movenpick都任食呀净系食雪糕都可以食穷佢😂
可能细个钟意睇蒙面战士响鬼😂
一上到去见到挂住红色嘅灯笼有曰本祭典嘅感觉
位置宽躺大部份都系卡位坐得好舒服
拣完餐之后侍应好详细介绍咗各类嘅调味料.
草虾非常新鲜唔会好似啲餐厅咁甩皮甩骨识落爽口弹牙
炸物呢啲就正常发挥,新鲜炸出嚟热辣辣.