2023-06-30
最近同朋友庆祝生日发现屯门开左间高质嘅日式烧肉🐮作为烧肉控紧系要去朝圣一下喇🤭餐厅装修都系日式居酒屋风格😆以木系为主调🪵入到去抽风都几好,唔会成身味👍🏻同埋餐厅以卡位为主😍店员服务仲劲好🥰因为朋友生日紧系要叫多d唔同嘅野食喇😋睇下餐牌,都有唔少高质嘅和牛,海鲜等等🤩🌸和牛牛柳,系厚切嘅,上面有雪花,食落牛味香浓🤩加少少盐,仲可以令牛嘅味道更上一层🥳和牛控必点😍🌸特上猪梅花肉,口感爽弹,油脂分布平均😋唔会太油,同埋都烧得干身🤩几好食🥰🌸大八爪鱼脚,超大条八爪鱼,食落QQ🥰仲带海水味🤩🌸酱汁牛肋烧,牛肋肉系用秘制酱汁腌过😍食落香甜带肉汁,口感弹牙唔腻👍🏻🌸龙虾尾,龙虾肉超大块,口感弹牙鲜味,加左酱汁同蒜茸一齐烧,香喷喷😋味道超有层次🤩🌸一本渍和牛牛肋肉,份量超多,味道香浓😋带酱油香同少少果香味😆入面系有菠萝🍍可以一齐烧😍我就钟意夹埋一齐食😋酸酸甜甜唔会腻🥰作为结尾唔错🤩🌸白桃梳打梳打唔会太甜,带桃嘅果香味🥰🌸巨峰提子乳酸梳打好香提子🍇味,喜欢有气嘅感觉😆
🌸大八爪鱼脚,超大条八爪鱼,食落QQ🥰仲带海水味🤩
🌸白桃梳打
梳打唔会太甜,带桃嘅果香味🥰
🌸巨峰提子乳酸梳打
好香提子🍇味,喜欢有气嘅感觉😆