2024-03-18 1294 浏览
好耐冇帮衬"穴", 心思思去食个lunch .我哋选了迷你丼物餐($158)迷你餐可选择2款迷你丼饭或1款迷你丼饭加2串烧再配上前菜、沙律、乌冬或乔麦面和甜品🍮, 十分丰富.我哋拣了迷你生姜豚肉饭和迷你杂锦鱼生饭加乌冬, 以及迷你鳗鱼饭和天妇罗🍤加乔麦面.生姜豚肉饭, 豚肉煎香配上满满的洋葱🧅, 浓稠嘅咸甜酱汁和米饭🍚攅·拌匀, 味道不错😌鱼🐟生饭, 鱼生新鲜且份量足够, 加酸姜片一齐食, 好开胃, CP值高.鳗鱼饭, 鳗鱼外脆内软, 非常厚肉, 有微微炭香, 配上粒粒分明嘅米饭🍚和特制酱油, 甜而不腻, 真的超满足!天妇罗🍤, 酥酥脆脆的炸衣内, 充满著食材嘅风味, 味道更不用说, 垫住嘅纸几乎没有沾上油, 炸得香香脆脆嘅天妇罗🍤, 每件都系极品!丼餐包了乌冬或稠麦面, 我哋各选一试试. 试后, 我哋都觉得乌冬比乔麦面好食, 乌冬弹牙美味😋整体而言, 迷你丼餐, 份量足够饱肚, 种类多元化, 不错选择.
好耐冇帮衬"穴", 心思思去食个lunch .
迷你鱼生饭
天妇罗