2023-11-28
呢间之前已经帮衬过好多次😋每次嚟食都系食佢个串串放题 有超多野食拣👍🏻有串串、小食、面食同埋饮品!棒棒鸡每次嚟都必叫嘅小食😍芝麻酱青瓜鸡丝 呢3样野超夹 解辣必食!滕椒鸡软骨滕椒味好出好好食 鸡软骨脆得嚟又容易咬😋每次都会叫2碟香辣无骨凤爪凤爪处理得好干净 应该加咗麻油花椒油 闻落去超级无敌香😍食落辣嘅但好过瘾 食落好爽脆麻辣猪红一送上嚟仲系热辣辣冒烟 猪红几入味同埋猪红 味道唔错蒜泥青瓜清新开胃 够晒多蒜其实基本上每款小食我都食过晒🤣🤣虽然唔系每一款都好有惊喜 但全部都冇伏 大家可以放心叫🤣推介棒棒鸡同滕椒鸡软骨终于讲到串串🤣我今次叫左小辣 之前试过叫中辣辣到食唔到🤣串串超多选择 可以拣返自己钟意食嘅野最特别系泡椒牛肉 因为唔小心食埋旧泡椒真系好辣🔥钟意食辣嘅朋友可以试吓老坛酸菜牛肉面呢碗面超有惊喜 面嘅系有幼身嘅手擀面 个汤底好浓郁又好鲜 牛肉系牛腩入口即溶 整体配搭超好食而且系细碗 可以叫一碗嚟试又唔洗惊食面食得太饱食唔落串串👍🏻👍🏻成都老冰粉每次食完辣野都会必食冰粉解辣😋唔会太甜又够晒多料 超正😍整体嚟讲每次嚟串爆食野嘅体验都好好👍🏻店员好nice服务态度好👍🏻餐厅播嘅广东歌都
棒棒鸡
清新开胃 够晒多蒜
老坛酸菜牛肉面
成都老冰粉
每次食完辣野都会必食冰粉解辣😋唔会太甜又够晒多料 超正😍
整体嚟讲每次嚟串爆食野嘅体验都好好👍🏻店员好nice服务态度好👍🏻餐厅播嘅广东歌都好有氛围