Bifaninha 呢款前菜系大里肌猪肉三文治,入边有啲橄榄油,同埋包都系用橄榄整,入口啲猪肉有啲辣,加埋橄榄油,非常开胃,作为前菜一流!Robalo Grelhado呢个系一条sea bass,佢用腌料腌到鱼肉鲜甜,完全唔腥,鱼肉亦都唔会好霉,加埋香料层次好丰富。另外佢个薯仔,啲汤未入晒去,薯仔唔硬之余,份外甜美。Grelhada Mista呢一个系一个杂扒饭,再配薯菜既概念。但系上菜嘅方式就十分优雅,佢用一串铁针,穿起晒牛肉猪肉同鸡翼,配上独特嘅酱汁,有辣有唔辣,任你选择。白饭上面亦都有鸡油味,好似食紧海南鸡饭嘅感觉。加上伴碟有啲沙律清新口感。环境店内环境十分有异国风情,装修独特。好似去咗另一个国家咁,加上店舖家族经营,食品都好有地道风格。最特别就系有驻场结他手会为大家献唱,大家仲可以向佢点歌,听大家钟意既歌,令到餐饭既气氛提升咗好多!
Bifaninha

Robalo Grelhado

Grelhada Mista

2024-05-10
  • Half Piri-Piri
  • Premium Pastel de Nata & Port Wine Baked
  • Chourico Assado