2020-12-09
呢间喺葵广嘅梳乎厘班戟大家应该见过唔少次 黄到金嘅小店 终于到我去支持下🥰.港朱噢工程梳乎厘pancake🤎 $41呢个味即系格格脆芝士奶盖😍佢可以拣一旧两旧或者三旧pancake 😛今次拣咗两件$38 再+$3有齐晒所有配料 一定要加🤩有青提子同埋枫糖菠萝🍇🍍本身应该仲有Oreo碎碎 不过𠮶日冇晒😭好幸运 老板竟然比我决定雪糕口味🙌🏻我拣咗蜂蜜牛油味 几特别 系用咗韩国直送嘅粉浆嚟整🥰雪糕唔系好软滑creamy好dense𠮶种 佢系偏冰感❄️个味就甜甜地咁 又唔系好食到蜂蜜同牛油个味🙈pancake好fluffy好浓嘅蛋香味🥚食落有啲似热香饼🤣不过好奇怪 正常应该系同一兜粉浆整嘅 但系上下两层个味有啲唔同🧐整体嚟讲 口感味道都唔错 价钱咁平真系相当抵食❣️
港朱噢工程梳乎厘pancake🤎 $41