2022-02-20
之前系元朗食过一次INN环境唔错,今日同朋友经过荔枝角揾野食,见到分店就决定去食。我同朋友每人点左个set lunch, 是日餐汤系南瓜忌廉汤,第一次饮汤都有精美拉花😍餐汤口感非常浓厚,南瓜味好浓😋烧火鸡胸肉牛油果酱汉堡配薯条🍔粗薯条炸得金黄香脆,外脆内软,汉堡面包有烘底,牛油果酱做得非常出色,配合厚切嘅火鸡胸肉口感一流,加上入面嘅芝士、生菜、番茄食落好有层次,系非常有惊喜而值得食嘅汉堡👍🏻香煎焗厚切猪肉眼配金巴车厘子酱🐷猪肉眼扒煎得啱啱好,厚切咬落肉汁充足,煮嘅火喉恰当,肉质鲜嫩可口,再配合表面略带甜嘅新鲜车厘子酱,整个配搭令人非常满足😆饮品🍹叫set lunch点特饮都有半价,我同朋友分别点左派对白桃乌龙茶同青柠薄荷梳打,白桃乌龙茶用咗新鲜白桃,饮落有淡淡清香。青柠薄荷梳打就有好多薄荷叶,饮落非常清新。总括而言,餐厅环境舒适,食物质素高,食得出厨师嘅用心,每人平均消费$150,下次有机会会再去食。
烧火鸡胸肉牛油果酱汉堡配薯条🍔
香煎焗厚切猪肉眼配金巴车厘子酱🐷