2024-12-03
- 第三站 @ 旺角 -依家啲餐厅多数净系可以坐90分钟,想坐耐啲就要揾呢啲楼上Cafe🤣可以倾偈之余仲有board game玩🤭今次夜晚去食,唔book位都已经冇位坐🫢卡邦尼烟肉杂菌意粉意粉份量好足,而且好浓味🤣 有好多烟肉、洋葱、蘑菇等等嘅配菜,而且食落好Creamy,面头仲有啲芝士碎,食落更加浓郁🤭香蒜白酒蚬肉意粉呢款意粉有微辣, 意粉唔会太腍,蚬肉份量好多!而且因为有好多蒜,所以食落好香,简直停唔到口🤣🤣蜜糖芥末单骨鸡翼鸡翼唔会炸得过老,调味都好足够,点埋蜜糖芥茉浆食就更加惹味😋特浓朱古力好似饮紧朱古力奶咁,好香浓,而且唔会过甜😋神仙呢款花茶因为加咗柠檬草,所以饮落好清香。佢嘅成份啱晒女仔饮,够晒养生🤭我哋仲加咗两款芝士蛋糕,份量唔细,而且亦都唔会过甜😆📍旺角洗衣街39号金鸡广场25楼08-09室味道 🤩🤩🤩🤩性价比 🤩🤩🤩🤩
卡邦尼烟肉杂菌意粉
香蒜白酒蚬肉意粉
蜜糖芥末单骨鸡翼
特浓朱古力好似饮紧朱古力奶咁,好香浓,而且唔会过甜😋
我哋仲加咗两款芝士蛋糕,份量唔细,而且亦都唔会过甜😆
📍
旺角洗衣街39号金鸡广场25楼08-09室