2022-05-12 495 浏览
一向有买开A1嘅面包,钟意佢款式多同埋每次都保持到水准👍🏻今年母亲节就试咗佢地嘅蛋糕🎂估唔到卖相吸引之余味道都一样咁高质❤️🍓士多啤利森林🍫Strawberry Forest ($158)第一眼见到已经觉得好靓好吸引,朱古力蛋糕上面放咗好多新鲜士多啤利,蓝莓同黑莓,听落似系普通嘅配搭,但食落发现个蛋糕系有别于平时食开个d😳外层嘅朱古力忌廉味道浓郁而且较薄身 (试过出面好多都好厚cream好易食到好济🙈) 佢嘅蛋糕同朱古力忌廉份量比例均匀,食得多都唔觉得腻😋入面嘅材料亦唔马虎,份量好足,每啖都食到偏酸嘅士多啤利酱同有口感嘅朱古力薄片,层次丰富,味道平均,唔会净系得单调嘅朱古力味,而且食得出个蛋糕好新鲜,朱古力蛋糕湿润松软,大家都大赞有惊喜,食唔停口😻加上胜价比高,回头率系100%🥳整体黎讲好满意,最重要系甜度调得岩岩好,满足到大部份人嘅口味😊见佢地近排出咗日本蜜瓜蛋糕,又系整得好靓😍相信味道应该都会唔错👍🏻

士多啤利森林 Strawberry Forest

2022-05-08