之前经过苏豪区嘅天桥,望到入边啲人喺度食嘢觉得好chill. 今次终于可以约到朋友来食! 我地好好彩, 被安排在外边近窗口的角落位置, 好靓! 泰式鸡肉金边粉泰国嘅食物一向都不会令人失望,因为泰国食物嘅香料很充沛,有味道得来又好自然及健康。 这个金边粉同样不例外, 金边粉炒得好干身, 鸡肉都好入味。 佢仲提供埋七味粉 蒜🧄及其他配菜。 成碟都好够味道及层次。鲜芒椰浆柚子露好足料和creamy, 香芒嘅味道同椰子柚子都好夹。 味道偏浓又甜, 岩喜欢甜食的人。金柚海虾沙律想赞一赞佢嘅摆盘好靓! 有设计而且色彩缤纷, 未食到睇到都已经好开心。 味道方面当然也不会失望, 虾有好多只, 而且大大只, 调味好岩香港人口味, 配合柚子肉, 不会太油又腻,又能够饱肚。 岩晒想减肥的人士。泰国青柠手标茶想知手标茶是什么, 所以同朋友决定试一试佢! 好得意, 口感是清清的,但又好浓既草香味。 不知如何形容。同样 味道偏浓又甜, 岩喜欢甜食的人。泰式斑兰奶冻 very good!同样地,好靓的摆盘设计而且色彩缤纷, 未食到睇到都已经好开心! 奶冻好震动, 食起上来好creamy. 不会太甜, 岩晒本身已经

鲜芒椰浆柚子露

泰国青柠手标茶

泰式斑兰奶冻 very good!
泰式斑兰奶冻
泰式斑兰奶冻

同样地,好靓的摆盘设计而且色彩缤纷, 未食到睇到都已经好开心! 奶冻好震动, 食起上来好creamy. 不会太甜, 岩晒本身已经好饱的我们。 是一道完美的结束。
  • 泰式鸡肉金边粉