2020-11-05 1158 浏览
星期日系深水埗间间出名既餐厅都要排队,咁岩经过小泰豆唔驶等位,就试下啦。我地两个人叫左4款小食,有啲主食会有埋饮品跟餐,每款小食都大约$40几蚊至70几蚊,算系平价餐厅。泰式炸虾饼拼春卷- 热辣辣刚炸起,非常脆口👍🏻香辣肉碎生菜包-我地叫左少辣,啲肉碎炒得好香,唔会太肥,生菜感觉都洗得干净😂泰式炒通菜-朋友话最中意呢个炒菜,很有锅气,啲菜新鲜唔会太老串烧可选鸡牛猪,3串/6串,很多时其他店要order半打或一打,呢度可以order3串,岩晒我地人少少又可以样样试下。串烧肉质唔会烧得过鞋,个人比较喜欢鸡肉,很滑,配上串烧酱👍🏻👍🏻啲小食很有水准,价钱都算平,性价比很高,两个人食超饱,完全无失望,下次会再食!

泰式炸虾饼拼春卷- 热辣辣刚炸起,非常脆口👍🏻