2018-07-16 60 浏览
朋友选的餐厅,第一次黎呢间火锅店,有惊喜啊!未到7点已经黎到,可能黎得太早都仲系有好多位,我地4个人拣左卡位坐,好阔落坐得好舒服,环境唔错!坐低侍应介绍左两种价钱既任食套餐,$288同$368,$368既就多左个海鲜拼盘,任食两个半钟我地叫左个花胶螺头药膳鸡锅,大家饿起上黎好快就食哂啲鸡件同螺头,所以个汤其实唔浓味,不过冇落味精都好既。反而系两大旧猪骨愈煲愈重猪骨味。一见到呢个海鲜拼盘大家争住影相啊!好靓全部都好新鲜好鲜甜温馨提示烚一阵好捞起啦,好爽,带子,虾真系几甜呢个丸,菇,云吞都系跟餐既,所以唔计佢任叫既其实已经饱饱地!手切安格斯牛颈脊肥牛,我唔食牛既,朋友话好食呢碟西班牙黑豚肉,系咪西班牙我就唔知啦,不过我品质鉴定过有肉味系好食既个摆碟好似afternoon tea咁几精致我觉得最好食既系鹅肠同鲩片,用料靓个巨型响铃我真心觉得有点夸张,见到都o左咀,不过系好食既,系饱左啲啫最后都要食啲菜心理上健康下,虽然次序唔岩……食到好好好饱,店员话仲有雪米滋!已经冇cap食啦!雪米滋就留番下次再试啦ps.有红白酒任饮,不过是日大家斋饮茶
朋友选的餐厅,第一次黎呢间火锅店,有惊喜啊!

一见到呢个海鲜拼盘大家争住影相啊!好靓

全部都好新鲜好鲜甜

温馨提示烚一阵好捞起啦,好爽,带子,虾真系几甜

手切安格斯牛颈脊肥牛,我唔食牛既,朋友话好食

个摆碟好似afternoon tea咁几精致

我觉得最好食既系鹅肠同鲩片,用料靓

最后都要食啲菜心理上健康下,虽然次序唔岩……

食到好好好饱,店员话仲有雪米滋!已经冇cap食啦!
雪米滋就留番下次再试啦

ps.有红白酒任饮,不过是日大家斋饮茶

2018-07-10
  • 鹅肠