2024-07-25 103 浏览
今日收工同朋友试左巴打火锅馆,火锅店系YOHO附近,好方便!一坐低店员就准备左调味料俾我地,有炸蒜,葱,沙茶酱,指天椒,芫茜和蒜蓉。🌞巴打招牌锅🌞细份嘅招牌火锅汤底用料十分丰富,有扇贝、猪脚、猪肚、猪肠、蕃茄、萝卜同粟米,味道十分鲜甜。👍🏻净系食汤底用料都可以好饱!🌞特级安格斯牛颈脊🌞牛颈脊脂肪含量较少,但都有适量油花,分布均匀,而且肉质鲜嫩爽滑有口感,牛味浓郁!👍🏻绝对值呢个价钱🌞三秒脆响铃🌞自家炸嘅脆响铃,炸得酥脆可口,size好大,浸入汤3秒,就可以食到响铃嘅爽脆同时又吸饱汤汁!👍🏻🌞自家手打墨鱼滑🌞手打新鲜墨鱼滑,墨鱼味浓,而且有墨鱼粒,有咬口,仲好弹牙👍🏻值得一试🌞自家手打鲜虾滑🌞手打鲜虾滑同墨鱼滑一样用量足,虾味浓,口感丰富弹牙!👍🏻🌞自家手打牛丸🌞手打牛丸牛味重,而且啖啖弹牙爽口爆汁👍🏻🌞爆打柠檬茶🌞巴打火锅馆d食物都几高质,而且仲要几大份,一开始以为会唔够食,点知最后食到劲饱,佢食物嘅质素同份量对得住个价钱!重点,火锅店仲有准备左纸巾,系香港少见,无另外收钱👍🏻下次再同fd食饭都会考虑呢间火锅店!👍🏻

🌞巴打招牌锅🌞

🌞特级安格斯牛颈脊🌞

🌞三秒脆响铃🌞

🌞自家手打墨鱼滑🌞

🌞自家手打鲜虾滑🌞
手打鲜虾滑同墨鱼滑一样用量足,虾味浓,口感丰富弹牙!👍🏻

🌞自家手打牛丸🌞
手打牛丸牛味重,而且啖啖弹牙爽口爆汁👍🏻

🌞爆打柠檬茶🌞

2024-07-24