2022-10-03 197 浏览
之前食过其他分店 觉得串烧质素好好👍🏻 所以今次嚟到中环又想再食多次😛 呢间虽然地点冇其他分店咁就脚 但系环境呢间坐得好舒服 我好满意呢一个用餐体验🍴味淋鱼干每次食串烧都好想食呢个佐酒小食🐟芝士烧广岛蚝(两只)呢个要小心睇热🦪 烧出嚟好热辣辣 芝士蚝仲有拉丝㗎🧀牛油蒜蓉焗金菇好多蒜蓉喺面😙 不过要小心睇热呀 个锡纸真系好辣手🍄盐烧豚肉荔枝卷豚肉半肥瘦好易入口 配埋清清地嘅荔枝 味道几fresh💛盐烧A4宫崎和牛呢个和牛真系唔可以唔介绍🥰 100%推介 牛油味超香🐮中切盐烧牛舌芯牛舌系我嘅最爱🫢 所以嗌咗两款唔同嘅 呢个相对冇咁厚 而且比较有咬口👅厚切盐烧牛舌腩呢个厚身同埋腍啲 感觉肥美啲😗 但价钱比牛舌芯贵啲 所以钟意食牛舌嘅朋友都可以丰俭由人😌鸡皮墨鱼滑薄薄嘅鸡皮包住弹牙嘅墨鱼滑🦑 充满住油脂香 size适合两人分享秘制烧羊架羊肉好香 而且都几厚肉🐏 唔会烤得过熟柠蜜牛油包呢个望个样好似平平无奇 但系都系10分推介🍯 底下嘅麦包烘到好脆 加埋邪恶嘅牛油同埋蜜糖 真系食多几嚿都唔厌呀孜然烧蒜蓉茄子味道唔会好咸 同埋都几易起肉🍆 食落好香口焦糖鳗鱼芝士玉子烧玉子烧嘅外层有焦糖 入面就有鳗
味淋鱼干
每次食串烧都好想食呢个佐酒小食🐟
味淋鱼干
芝士烧广岛蚝(两只)
呢个要小心睇热🦪 烧出嚟好热辣辣 芝士蚝仲有拉丝㗎🧀

孜然烧蒜蓉茄子
味道唔会好咸 同埋都几易起肉🍆 食落好香口
孜然烧蒜蓉茄子
焦糖鳗鱼芝士玉子烧
玉子烧嘅外层有焦糖 入面就有鳗鱼同埋芝士🍳 虽然鳗鱼唔算好大粒 但系整体味道好夹
焦糖鳗鱼芝士玉子烧
牛油蜜糖粟米
本来以为佢会好似金菇咁样上碟 冇谂过佢系一条粟米咁上🌽 不过咁样粟米更加干身更加好食

蜜糖烧菠萝
呢个系甜品嚟嘅 外面嘅蜜糖好脆 酸酸甜甜系一个完美嘅句号🍍