2024-11-22 0 浏览
叫左个特选烧肉二人盛 $598 2位其实咁既价钱好抵,食材同你去食铁板烧冇分别 ,唯一分别系呢到系你自己烧,铁板烧可以睇住师傅煮,但呢到价钱小一倍。呢正员工见到你唔店,都会主动帮手烧,唔怕会烧得唔好 👍🏻前菜芥末八爪鱼青瓜 - 青瓜脆口,食完好开胃。矶煮鲍鱼沙律 🥗 - 鲍鱼唔会un,沙律好fresh 有机果物 - 苹果食个饭前果,会健康啲😄🦐海鲜有 香草牛油烧帆立贝 & 盐烧深海虎虾日本A5和牛西冷澳洲M9和牛里肌肉28cm安格斯锁键牛肉厚切盐烧牛舌角切黑豚七味芝士烧盐烧鸡翼🥩成个set食材都好高质,最令我印象深刻嘅系28cm安格斯锁键牛肉,超级长而且好重牛肉味,而且好吸睛😂 同埋角切黑豚七味芝士烧用左芝士粉同佢自家调味,真系好食到不得了!第2到食唔到 👍🏻 一定要试佢呢个。A5同m9 就本身食材质素好,基本上唔洗点汁,食落口软绵绵。🧆黑松露和牛炒饭 - 个饭炒得好香,唔钟意食黑松露嘅我都觉得好唔错👍🏻🍮自家制牛乳冻最后仲有埋个甜品完美嘅收尾 成餐都食得好开心,员工服务好,又帮手烧,食物质素又高👍🏻
叫左个特选烧肉二人盛 $598 2位

前菜
芥末八爪鱼青瓜 - 青瓜脆口,食完好开胃。
矶煮鲍鱼沙律 🥗 - 鲍鱼唔会un,沙律好fresh

有机果物 - 苹果
食个饭前果,会健康啲😄

🦐海鲜有 香草牛油烧帆立贝 & 盐烧深海虎虾
日本A5和牛西冷
澳洲M9和牛里肌肉
28cm安格斯锁键牛肉
厚切盐烧牛舌
角切黑豚七味芝士烧
盐烧鸡翼

🥩成个set食材都好高质,最令我印象深刻嘅系
28cm安格斯锁键牛肉,超级长而且好重牛肉味,而且好吸睛😂
同埋角切黑豚七味芝士烧

🍮自家制牛乳冻
最后仲有埋个甜品完美嘅收尾

成餐都食得好开心,员工服务好,又帮手烧,食物质素又高👍🏻