星期五晚订左位两个人去咗试食惊安烧肉! 首先要讲嘅就系比我男朋友发现到有人唔使订座竟然可以直入,而我哋订咗位佢就话未够钟叫我哋坐住喺一边先🤷🏻‍♀️ 后来询问职员后就入得,职员表示「因为有客早走先可以比到我哋早入」 (咪玩啦!明明有人无订位都walk in 入左,仲要本身入面都有吉位)😂 先俾大家睇吓𠮶度环境嘅相,只系随心影咗几张:坐低之后我哋叫咗个九宫格盛合($588),呢个价钱可以试对九款唔同嘅部位我觉得好值得!个人觉得沙巴当砖(中间)真系最好味!其次系壶渍牛肋条(右上)~~ 相比之下牛舌(左下)就系最普通一个。 除左九宫格,我哋仲叫咗明太子月见饭($36)同埋紫菜月见饭($28)!明太子饭送烧肉就争左啲,会盖左烧肉嘅味但系好食呀!不过紫菜果个唔记得影相😂 另外我地仲叫左和牛小葱薄烧($98)!呢个嘅特别之处就会系有职员帮我哋烧埋~ 我哋就认为咸咗少少,但系都算好食!最后我哋仲叫咗一个小食,味淋鱼干(熟上)!($38)总括然而,嘢食嘅水准呢个价位嚟讲系好唔错!我地两个人总共食左$906。好可惜除左一开始订座后要等位呢个小问题之外,成餐饭令我最失望嘅地方就系因为坐得近厕所果边,经常性闻
星期五晚订左位两个人去咗试食惊安烧肉!

先俾大家睇吓𠮶度环境嘅相,只系随心影咗几张:

最后我哋仲叫咗一个小食,味淋鱼干(熟上)!($38)

好可惜除左一开始订座后要等位呢个小问题之外,成餐饭令我最失望嘅地方就系因为坐得近厕所果边,经常性闻到有人食烟嘅烟味🥲 本人非常介意而且系成餐饭90分钟都不断会闻到。美中不足嘅地方~ 如果有人同我一样都好介意烟味嘅话,可能要考虑要求唔好坐得咁近厕所位!
2022-10-21
  • 九宫格烧肉盛盒