悅滿軒

House of Joy
朋友们生日,好难得聚在一起去庆生,上网专登找了一间特色西餐厅,行完附近文青商场找了呢间西餐厅,好似上openrice都几特别,黎朝圣一下先~🤤黎到店舖觉得环境都几舒服,坐位都以蓝色梳化靠墙身的设计,设计都几优雅,服务态度都唔错。🥳哈哈打开menu,当然系点个意大利饭黎食下啦有澳洲鲍鱼同海鲜汤都系$248,超抵值!卖相佳,份量比想象多,鲍鱼够鲜味,海鲜汤好好饮,仲啖啖浓郁的海鲜味,真系好饮!😎💃🎊然后叫了一个比较特别的餐,叫法国冰烟三文鱼配法国鱼子酱 里考塔芝士,看上去好有情调,三文鱼上面充满著鱼子酱仲有一块芝士系表面,而且仲有热情果同沙律菜做配搭,好美,真的好似艺术品,唔搭得食,但食左一啖会食上瘾,真系会再来,好推荐俾大家来尝试一下,哈哈😇🫰🏻👍👍