2023-02-28
之前食过一次呢间店嘅生蚝,好食到一直念念不忘,呢晚趁屋企有喜庆日子,所以我哋又买咗个海鲜生蚝拼盘、一家人一齐庆祝!😋呢间生蚝专门店除咗有来自世界各地嘅时令生蚝之余,亦有其他海鲜刺身选择~ 唔同嘅季节,海鲜、生蚝嘅品种都有唔同惊喜~😍落单都好方便,可以用餐厅个手机app,都几方便易用~ 满额仲有免费外送服务添👍🏼 仲附上保温袋同干冰,送到屋企仍然保持新鲜!今次试咗呢3款生蚝~ 全部都好新鲜又肥美~😍🦪 Jokomi - 每粒都涨卜卜,蚝味香浓🦪 Tia Maraa - 肉质肥美,海水味不算重,淡味清甜🦪 Gillardeau no. 2- 海水味重又带果香,蚝味好浓郁我哋另外仲加咗份北海道赤贝、牡丹虾、法国蓝虾~ 赤贝好新鲜,食落清爽有咬口~ 牡丹虾同蓝虾都系大大只,口感柔软又creamy、好好食~😋🦐总括而言,呢个生蚝海鲜拼盘真系好高质,下次开party可以叫黎同大家分享!
今次试咗呢3款生蚝~ 全部都好新鲜又肥美~😍
🦪 Jokomi - 每粒都涨卜卜,蚝味香浓