装修好有心思而且好多布置,最紧要就系有情调我觉得拍拖都好啱过嚟㗎,当然同朋友一齐就可以讲下心事啦炸鱼薯条一上到嚟我都吓咗下,原来份炸鱼系咁大!呢个味道绝对唔会输比英国本土,甚至好味过英国啊!炸到好脆,但系里面又唔会干鱼嘅份量俾我想像中大好多!加上有三种唔同嘅酱料,有白醋、番茄酱、沙律酱,我就觉得薯条要跟蕃茄酱酸酸甜甜搭配得好好!如果系炸南瓜条,就可以试下白醋啦!炸鱼同沙律酱真系绝配呀!仲有一份煮食我哋就食咗忌廉牛油果扁意粉配香草烤鸡,扁意粉口感会比较丰富再加上牛油果🥑简直别有一番风味,如果再咸少少会比较好~不过可能系我比较重口味啦,烤鸡香浓香草味又够滑!呢度食物都几高质素,兼顾到酒吧,又同时达到西餐水准,唔洗惊质素唔好,因为佢哋野食都好有心机。适合饮下野,食埋晚饭!下次再约都朋友一齐嚟食多次呢度嘅美食😋
装修好有心思而且好多布置,最紧要就系有情调
我觉得拍拖都好啱过嚟㗎,当然同朋友一齐就可以讲下心事啦

炸鱼薯条

鱼嘅份量俾我想像中大好多!

下次再约都朋友一齐嚟食多次呢度嘅美食😋