2024-09-06
个女表演完💓要吃好西奖励下🤩我地选左汤煲私房火锅,因为佢地选用高质素食材,有别于连锁店💓消费满$1000仲可free corkage 免开瓶费🤩环境舒服、而且老板同店员都有礼貌💪🏻珍馐十三味点心火锅:可以从34款美点食材,挑选13款,专提供比2位客人,岩哂又想食多款式又食唔到大份量既我地😁老板细心为我哋介绍酱料同打边炉食材要求滚熟最佳时间👍🏻自家炮制嘅虾皇酱,材料很足,很惹味,酱料格独立分开不用加其他已很足够。酸梅汤酸酸甜甜好开胃🤤前菜:鱼皮响铃双拼不沾汤的鱼皮和响铃,而且系即叫即炸😙香脆松软可口😍仲可以点甜酸酱一齐食💓 试过后难回转头🤤必食主菜:花胶鸡锅老板话要先饮用汤再打边炉,鲜甜浓郁既花胶汤😊好多花胶,鸡肉香滑,滋润养颜😍真系要饮多两碗💓本地手切骟牯牛牛肉🥩牛肉油脂均匀,滚10秒,肉质嫩滑🤭鲩鱼片鲜甜、有咬口,爽滑、没有鱼骨👍🏻猪润滚4分钟,熟到啱啱好,粉润,不会韧水晶奶皇包滚3分钟就可以食到爆汁流心奶皇包😋甜甜的虾丸、猪丸、黑豚鲛丸丸弹牙、鲜甜👍🏻香味十足,饺子🥟口感特别
酸梅汤酸酸甜甜好开胃🤤
前菜:鱼皮响铃双拼
主菜:花胶鸡锅
本地手切骟牯牛
牛肉🥩牛肉油脂均匀,滚10秒,肉质嫩滑🤭
鲩鱼片
鲜甜、有咬口,爽滑、没有鱼骨👍🏻
猪润
滚4分钟,熟到啱啱好,粉润,不会韧
水晶奶皇包
滚3分钟就可以食到爆汁流心奶皇包😋甜甜的
虾丸、猪丸、黑豚鲛
丸丸弹牙、鲜甜👍🏻香味十足,饺子🥟口感特别