2024-03-30 158 浏览
🍜5点几经过已经坐满晒人,俾佢哋嘅猪颈肉吸引左,一于试试佢😆 我哋嗌左慢煮猪软骨米线,碳烧猪颈肉米线,卤水鸡翼,腐乳通菜~汤底拣左小辣嘅秘制酸辣汤。酸辣适中,汤底仲配有木耳,芫茜,肉碎,花生,好丰富🤩 好钟意佢哋嘅肉碎,酱汁香浓,捞匀落个汤度,好正👍🏻👍🏻👍🏻 猪颈肉肥瘦适中,边位烧到焦香,入口外脆内软,必食推介!配埋泰式酸辣酱好开胃🤤 份量仲好多,胃口细小小都食唔晒👍🏻 另加墨鱼春卷,爽口弹牙~猪软骨软淋得嚟又有啲口感,肉质唔会散,够入味👍🏻 另加千层豆腐,第一次见有得拣呢个配菜🤩 配埋汤汁一齐食,好满足!呢度嘅猪颈肉系继我系云在线,云川以外食过最好食嘅,以后终于可以系市区止下瘾,唔使入大西北都有得食🥳🥳🥳店员仲推介虾多士😂 可惜太饱,下次要试!
🍜
5点几经过已经坐满晒人,俾佢哋嘅猪颈肉吸引左,一于试试佢😆

店员仲推介虾多士😂 可惜太饱,下次要试!

• 炭烧猪颈肉