2024-08-21
屯门真系越嚟越方便啦😃基本上喺市中心咩都一应俱全~想食乜买乜都有咁滞~例如想食美味日本烧肉呢~有❗❗讲紧嘅系呢间位于屯门市广场一期嘅高质烧肉餐厅~和风装修+亲切服务员+有质素食材😋😋想食番餐正烧肉满足吓~又使乜特登出九龙㖞?!.坐低店员会先奉上热茶🍵及可无限追加嘅胡麻酱沙律🥗非常贴心!!之后可以慢慢点选菜式🤗.✨名物!菠萝渍钻石和牛胸腹肉 $288摆盘非常抢眼😎以菠萝为造型带来满满夏日感觉🍍已腌渍好嘅和牛胸腹肉食落带有淡淡菠萝香气~而且软腍易咬~连埋甜如蜜嘅新鲜菠萝片一齐放入口更有解腻之食感🫰🏻🫰🏻.✨烧日本鸡肉北海道豚肉饭 $118以一整set定食嘅形式登场🍱除主食之外~另有齐沙律、面豉汤、三款前菜!劲丰富👏🏻👏🏻日本鸡肉及北海道豚肉均烧成金黄色~入口啖啖肉之余亦同时品尝到炭火香!!连埋只温泉蛋捞饭食🐣满足!!.✨生蚝 两只 $80铺满咗牛油,香葱等调味~放上炉边烧边望住牛油溶化~简直令人口水都流哂出嚟🤤肥美蚝肉食落鲜甜又滋味🦪🦪.✨酱渍原条封门柳 $218夹起系长长一条嘅状态🤭令人哗一声❗酱渍过后嘅封门柳味道较重~所以即使唔沾酱汁调味~只挤上柠檬汁已足够🤝🏻🤝🏻店员协助烧烤并将其剪
✨名物!菠萝渍钻石和牛胸腹肉 $288
✨烧日本鸡肉北海道豚肉饭 $118
✨生蚝 两只 $80
✨酱渍原条封门柳 $218
夹起系长长一条嘅状态🤭令人哗一声❗酱渍过后嘅封门柳味道较重~所以即使唔沾酱汁调味~只挤上柠檬汁已足够🤝🏻🤝🏻店员协助烧烤并将其剪成一口大细~非常贴心!!
✨盐烧特上三个牛小排 $198
完美嘅牛肉纹理实在太屈机🤩🤩雪花纹均匀分布喺牛小排上~真系系肉眼睇得出嘅特上质素!轻轻放上一烧已见油花四溢而出🔥既牛味浓郁且带入口即溶感!!
✨香葱牛舌 $208
极厚切嘅牛舌包覆住满满香葱!烧起嚟香味扑鼻🤟🏻有质素嘅牛舌果然唔会令人失望~咬落软腍却同时带有口感🐂兼且牛味好重呢!!
✨巨峰提子乳酸梳打 $42
✨白桃梳打 $36
唔会过甜嘅果味x冰爽梳打😆😆超FRESH又解渴!
✨加一服务费