2024-02-01 726 浏览
🌸莲子鲷刺身(原条)🐟🩷推介🩷摆盘好精致,好靓😍晶莹剔透嘅莲子鲷刺身一啲都唔腥👍🏻👍🏻配wasabi 同酱油,店员推介我地另一个食法,就系配特制醋汁,食落口同样满满嘅鲜甜味道,油脂丰富,好滋味🤗鱼肉肉质细嫩而且口感爽口!🌸牛舌芯🐄🐮👅🩷推介🩷厚切嘅烧牛舌芯,唔会太腍或太韧,囗感爽脆😊食落口牛味好浓郁,仲好多肉汁✌🏻😝好味😋🌸日本单骨鸡中翼🐓鸡翼皮脆肉质滑嫩,唔会太干身,仲几juicy💦💦 好香口惹味👍🏻🌸翠玉瓜😊烧翠玉瓜好好味,仍然爽脆多汁,味道清新香甜🌸玉子冷乌冬面🥚🍜超爽口又烟韧嘅冷乌冬,再配埋浓郁而清新嘅汤底,仲有滑嫰嘅温泉蛋同埋青葱、紫菜丝、wasabi等配料,好清新,消暑必食😝🫶🏻👍🏻👍🏻🌸日式蒜片炒海虾🇯🇵🦐🩷推介🩷每只海虾都大大只,肉质爽弹又惹味🤗😋每啖都有香香嘅蒜味同埋海虾嘅鲜甜味😍味道好夹,仲好惹味😍越食越开胃🤤正!餐厅环境舒适宽敞😊日式和风嘅装修!店员服务态度好好👍🏻整体食物质素高,会再黎帮衬🙂
🌸莲子鲷刺身(原条)🐟

🌸牛舌芯🐄🐮👅

🌸日本单骨鸡中翼🐓

🌸翠玉瓜😊烧翠玉瓜好好味,仍然爽脆多汁,味道清新香甜

🌸玉子冷乌冬面🥚🍜

🌸日式蒜片炒海虾🇯🇵🦐