餐厅: 海皇漁港
资讯:

2022-04-30 974 浏览
平时去屋企饮茶,通常都系马鞍山入面两间海港做选择,睇心情嘅第五个之后第三次饮茶,因为上次食旧𠮶间烧鹅海港觉得普通,而且冇咗下午茶大中世一样价钱呢个优惠就变相冇咁吸引!所以试吓呢间海王渔港最近嘅质素。虽然佢价钱系贵少少,但系其实佢啲质素同埋份量都喺返好!除咗碟金钱肚但系记得呢一间嘅金钱肚不嬲都系整得冇咁出色,颜色同埋份量都差少少!不过𠮶个金钱肚系厚嘅, 不过未必系特别新鲜,只系加咗好多个,个口感系比较软林林,系唔自然唔使太咬嘅呢个质素同份量手大点价钱,冇咁值得喇小笼包以为特价咁平,原来系得三粒,不过质素唔错,阿哥食到舔舔脷烧卖反而就比较失望,唔差,不过我用了同埋份量都好似唔系咁平均~不过食得出有类似猪颈肉位嘅猪肉凤爪排骨饭嘅排骨少啲,可能因为特价~呢两件就好抵食啦!煎酿三宝虽然系大点,不过佢份量真系喺返度,而且系好新鲜整起嘅! XO萝白糕就够晒辣同埋香,萝卜糕亦都好整齐唔会散秀秀呢一间始终系服务同埋环境都好好多!侍应态度好得来唔使你周围揾人先有人服务,洗手间亦都卫生干净好多
平时去屋企饮茶,通常都系马鞍山入面两间海港做选择,睇心情嘅
呢个质素同份量手大点价钱,冇咁值得喇
凤爪排骨饭嘅排骨少啲,可能因为特价~

下午茶