Three on Canton

餐厅: Three on Canton
资讯:

2020-09-30 19720 浏览
Three on Canton尖沙咀广东道13号海港城港威酒店3楼今日放假专登同屋企人出黎尖沙咀食lunch buffet, 今次我地拣左港威酒店既Three on canton西餐厅,估唔到平日都几full wo, 起码都有8成入座率,而入座既时候,职员已经准备定口罩套比我地好细心,仲提醒出去啰食物一定要带口罩,抵赞而且台与台之间有足够既距离,所以大家都食得好放心我地被安排左坐系窗边,好光猛望住成条广东道食buffet, 好爽呀,哈哈大家最关心既当然系有咩海鲜啦,今日见到都有成5款,包括有鳕场蟹脚,蟹钳,青口,蓝青口同埋冻虾,以lunch buffet黎讲算有交代啦,自己最钟意就系鳕场蟹脚, 好新鲜肉质好结实,而且有少少海水味,好正我应该食左拾几条而熟食区既选择都好多,自己最钟意食既烧牛扒都有,仲有炸物区,粉面档,日式刺身区。。甜品区都好吸引,所有蛋糕都系细细件既咁就可以试多几款,而且全部都好精致,雪糕方面就系Haagen dazs既,仲可以配埋朱古力心太软
Three on Canton
尖沙咀广东道13号海港城港威酒店3楼

而且台与台之间有足够既距离,所以大家都食得好放心