2024-06-14
和朋友一早预约咗呢间餐,友人话好好食,所以带我嚟试吓。一入到门口已经非常有法国情调的西餐厅。非常有欧陆色彩😍😍😍星期日生蚝优惠👀 凡惠顾正价六只生蚝会送两杯白酒🥂🥂🥂🥂🥂🥂🥂🥂🥂🥂🥂🥂🥂🥂🥂🥂晚市双人套餐Soup + Starter + Main t Dessert 餐汤+头盘+主菜士甜品$528餐汤 +小法包浓厚香草南瓜汤红酒及白酒🥂性价比高,唔系好浓的红酒并不酸,令人一啖接一啖。白酒是比较容易入口的甜甜的👍🏻浓浓的南瓜汤,里面加咗香草和杏仁片。好饮!* Seared Scallops
香煎带子 加左酸甜红酒汁及忌廉汁,非常惹味。
MAIN 主菜(Pick 2)• 法国油封鸭腿 配黑松露薯蓉 及芦笋咸咸香香的腿肉,保持咗新鲜嘅鸭腿味肉质嫩滑煎香咗嘅鸭皮 好脆口!Scallops Risotto seafood bisque
带子烩饭 海鲜浓汤汁好入味的龙虾汤汁布满晒成个饭👍🏻带子爽口新鲜* DESSERT 甜品Speculoos Basque Cheesecake
焦糖饼干口味芝士蛋糕🍰焦糖味好香好浓厚!芝士蛋糕半熟 热辣辣 有少少流心,劲香浓软滑芝士味🤤 好好食🤤推介指数:🥂🥂
所以带我嚟试吓。
一入到门口已经非常有法国情调的西餐厅。
非常有欧陆色彩😍😍😍
星期日生蚝优惠👀
凡惠顾正价六只生蚝会送两杯白酒🥂
🥂🥂🥂🥂🥂🥂🥂🥂🥂🥂🥂🥂🥂🥂🥂
晚市双人套餐
餐汤 +小法包
浓厚香草南瓜汤
红酒及白酒🥂性价比高,
唔系好浓的红酒并不酸,令人一啖接一啖。
白酒是比较容易入口的甜甜的👍🏻
浓浓的南瓜汤,里面加咗香草和杏仁片。好饮!
* Seared Scallops 香煎带子 加左酸甜红酒汁及忌廉汁,非常惹味。
MAIN 主菜
(Pick 2)
• 法国油封鸭腿 配黑松露薯蓉 及芦笋
咸咸香香的腿肉,保持咗新鲜嘅鸭腿味肉质嫩滑
煎香咗嘅鸭皮 好脆口!
带子烩饭 海鲜浓汤汁
好入味的龙虾汤汁布满晒成个饭👍🏻带子爽口新鲜
* DESSERT 甜品
Speculoos Basque Cheesecake 焦糖饼干口味芝士蛋糕🍰
焦糖味好香好浓厚!
芝士蛋糕半熟 热辣辣 有少少流心,劲香浓软滑
芝士味🤤 好好食🤤
推介指数:🥂🥂🥂🥂🥂