2024-10-02 144 浏览
今日好开心同屋企人去咗旺角嘅一间西餐厅,非常有惊喜都好好食,而且份量十足,价钱经济实惠,如果经过旺角嘅朋友,一定要你试吓,因为实在太吸引了,而且佢哋嘅装修格局都系怀旧风,好似去咗80年代嘅香港咁,好有心思,而且用咗怀旧嘅格仔枱布,所以我觉得呢间餐厅真系好值得去啊,而且呢度嘅食物质素都好高,有焗饭,意粉,仲有唔同嘅猪牛鸡扒餐,呢度主力都系食铁板牛扒,我叫咗个西冷牛扒,七成熟,而且有蒜蓉汁配搭,真系好好食呀,而且佢哋有两块大大件,肉非常口,鲜嫩,超级新鲜,真系食得好开心呀,仲有佢哋嘅嘢饮都系大大杯,仲有我叫咗意粉,估唔到意粉都好有惊喜,非常好食,仲有菠萝冰配搭,罗宋汤,我叫咗个猪扒拼烟鸭胸薯菜,猪扒剪得非常香脆,意粉都系好爽口,很下天盛真系可以消暑解渴👍👍👍