呢排都好想食越南菜,于是上网搜寻,睇吓有冇推介香港边一间高质素嘅越南菜,我见到好多人都推介呢一间越南菜,于是放工同同事一齐去食,估唔到质素非常高,真系一试就爱上了,简直系隐世美食餐厅,位置非常方便,响佐敦站,行两至3分钟,就好容易揾到呢一间餐厅,非常方便,而且佢都有其他分店㗎,大家都不妨试吓啦,呢度嘅食物质素都好高㗎,又有面类有饭类,仲有好多小食选择,而且呢度嘅装修都好靓,好卫生,简洁,俾人舒服嘅感觉,好适合一大班朋友,情侣,或者一间嚟食饭啦,而且地方都好阔落,唔会太迫,我哋非常之推荐呢度嘅汤河类,佢哋嘅猪软骨,猪颈肉,猪扒都好好食,汤底浓郁,而且卖相好靓,睇得出厨师都好有心思,为客人准备食物,而且佢哋嘅牛肉质素好高,皮薄馅靓,真系非常之好食呀,而且猪扒仲有蜜糖味,感觉非常夹😋😋😋😋